Ο Περικλής Κοσκινάς, ο Νίκος Καραθάνος, ο Κλεομένης Ζουρνατζής και οι αδερφοί Λιάκου αποφάσισαν να καταπιαστούν με το εθνικό μας "street food", το σουβλάκι.
Κι όταν πέντε καταξιωμένοι μάγειροι αποφασίζουν ν'ασχοληθούν σοβαρά με το πιο διαδεδομένο "φαγητό του δρόμου" και να το "πειράξουν", το αποτέλεσμα σίγουρα είναι εξαιρετικό.
Σήμερα βρέθηκα στο χώρο τους - στην πλατεία Αγ. Ειρήνης - όπου στο κέντρο του έχει ένα μαρμάρινο πάγκο, που τον περιβάλλουν το χασάπικο, ο φούρνος, το μανάβικο και η ψησταριά.
Όλα τα υλικά κόβονται και ζυμώνονται επιτόπου και καταλήγουν στον πάγκο που ετοιμάζονται τα σουβλάκια.
Τεσσάρων ειδών κρεατικά ψιλοκόβονται με κυρτά μαχαίαρια και τα απολαμβάνετε ως τυλιχτά ή σε μερίδες με μια σειρά από σπιτικές sauce.
Επιλέξτε μεταξύ βοδινού, χοιρινού, προβατίνας ή κοτόπουλου. Ο κατάλογος έχει και 2 - 3 σαλάτες και λουκάνικο το οποίο κάνει θραύση απ'ότι έμαθα.
Το σουβλάκι του "Hoocut" θα κάνει τη διαφορά! Όσοι έχετε συνηθίσει και αγαπάτε τη "dirty αμαρτία" με το λιπάκι στο κρέας και τη λαδωμένη πίτα, εδώ θα αναθεωρήσετε... εδώ είναι ο δικός μου παράδεισος με το καθαρό κρέας - ως τώρα πετούσα το μισό - με φοβερή πιτούλα αλάδωτη, με μια ελαφριά sauce της αρεσκείας μου και ένα - δυο ψιλοκομμένα λαχανικά που δεν έχουν κοπεί από το πρωί και έχουν μαραζώσει στον πάγκο!
Όσο για τις τιμές, από €2,20 - €2,50 το τυλιχτό και €8,80 η μερίδα.
Μπορεί να είναι μικρότερο απ'το γνωστό μας σε μέγεθος σουβλάκι, αλλά αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις 2 ή 3 και φεύγοντας να μην ψάχνεις σόδα για να συνέλθεις..
Πλατεία Αγ. Ειρήνης 9
Τηλ.: 210 3240026
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου