Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

"Λειβαδιά" - Το καλύτερο σουβλάκι στα Νότια!

Η ιστορία ξεκινάει απ'το 1988. όταν ο Δημήτρης Τσακωνίτης άνοιξε το σουβλατζίδικο "Λειβαδιά" στην Άνω Γλυφάδα, επί της οδού Παπανδρέου, που τότε ήταν το μοναδικό στην περιοχή.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου ο κος. Δημήτρης έχει αποσυρθεί και τα ηνία έχει αναλάβει ο γιος του, ο Κώστας, ο οποίος δε λείπει ποτέ από το μαγαζί και έχει ιδιαίτερο χιούμορ.
Αν είσαι Γλυφαδιώτης, αποκλείεται να μην έχεις ακούσει για το θρυλικό old-school σουβλάκι της "Λειβαδιάς" και είναι ιεροσυλία να μην το έχεις δοκιμάσει.
Ο Κώστας είναι εκεί από νωρίς το πρωΐ και ως τις 12.00 το μεσημέρι έχει ετοιμάσει όλα τα υλικά, το γύρο, τα χειροποίητα μπιφτέκια κι ένα-ένα τα καλαμάκια.
Το μαγαζί είναι ανοιχτό μόνο βράδυ κι ως τις 23.30 μ.μ. έχουν ξεπουλήσει και κλείνουν!
Το μυστικό της επιτυχίας αποτελεί το ότι όλα είναι χειροποίητα.
Το χρώμα που κυριαρχεί στη "Λειβαδιά" είναι το πράσινο και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές πεποιθήσεις αλλά με την πράσινη ομάδα... ο ιδιοκτήτης είναι βαμμένος Παναθηναϊκός κι απ'το μαγαζί έχει περάσει όλη η ομάδα.
Τώρα οι φίλοι του αιωνίου αντιπάλου, ας κάνουν πέτρα την καρδιά τους αν θέλουν ν'απολαύσουν αυτό το "θρυλικό" σουβλάκι!!!
Αν πάτε σε ώρα αιχμής, θα βρείτε ουρά αλλά θα εξυπηρετηθείτε πολύ σύντομα αφού το μαγαζί έχει 13 άτομα προσωπικό... μήπως και ο αριθμός προσωπικού δεν είναι τυχαίος;  Σας φέρνει στο νου "Θύρα 13" όπως κι εμένα;
Ακόμη κι αν δεν είστε κάτοικοι Νοτίων προαστίων, αν ο δρόμος σας, σας φέρει στη Γλυφάδα, δοκιμάστε το απίστευτο σε γεύση σουβλάκι με γύρο ή χειροποίητο μπιφτέκι.

Α. Παπανδρέου 126, Άνω Γλυφάδα
Τηλ. 210 9648233
Ανοιχτά καθημερινά 18.00 - 24.00 μ.μ. (εκτός Κυριακής) / Διανομή κατ'οίκον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου